DOLAR 32,2239 0.05%

Mart 28, 2024 12:58

BEĞENDİM

ABONE OL

Bağcılar, İstanbul’un gelişmekte olan ilçelerinden biri olup, son yıllarda kiralık ev trendleri de ilçenin genel gelişimine paralel olarak değişir. Bağcılar’da kiralık ev arayanlar genellikle ilçenin merkezi bölgelerini tercih eder. Merkezi bölgelerde bulunan daireler genellikle alışveriş merkezlerine, toplu taşıma araçlarına ve diğer sosyal olanaklara yakın konumda olduğu için tercih edilir. Bu bölgelerdeki kiralık dairelerin fiyatları ise dairenin büyüklüğüne, konumuna ve sağladığı olanaklara göre değişiklik gösterir. Bağcılar’da genellikle 1+1, 2+1 ve 3+1 gibi standart daire tipleri bulunmaktadır. 1+1 daireler genellikle genç çiftler veya tek kişilik hane halkı için tercih edilirken 2+1 ve 3+1 daireler genellikle aileler veya ortak yaşamak isteyen kişiler için daha uygun olabilir. İstanbul Bağcılar kiralık ev trendleri genellikle ilçenin gelişimine bağlı olarak değişir. Son yıllarda ilçede yapılan altyapı çalışmaları, ulaşım olanaklarının artması ve çevresindeki diğer ilçelere olan yakınlığı nedeniyle Bağcılar’da kiralık ev talebinde artış yaşanır. Bu durum da kiralık ev fiyatlarının genellikle artmasına neden olur.

İstanbul Bağcılar’da Kira Fiyatı En Fazla Artan Semtler

Bağcılar, İstanbul’un gelişmekte olan ilçelerinden biri olup, son yıllarda kira fiyatlarında artış gösteren semtler bulunur. Bu semtler genellikle ilçenin merkezi bölgeleri veya yeni gelişen bölgeleridir. Bağcılar’da kira fiyatlarının en fazla arttığı semtlerden bazıları şu şekildedir:

• Güneşli: Bağcılar’a yakın konumuyla dikkat çeken Güneşli semti, son yıllarda gelişen ve değer kazanan bir bölge haline gelir. Buna bağlı olarak kira fiyatlarında artış yaşanır. Güneşli’de genellikle modern konutlar ve rezidanslar bulunur.
  • Kirazlı: Bağcılar’ın merkezi bölgelerinden biri olan Kirazlı semti, ulaşım olanakları ve alışveriş merkezlerine yakınlığı nedeniyle tercih edilen bir bölgedir. Son yıllarda yapılan konut projeleri ve yeni inşaatlarla birlikte kira fiyatlarında artış gözlemlenir.
  • Mahmutbey: Bağcılar’a komşu olan Mahmutbey semti, sanayi ve ticaret alanlarına yakınlığı nedeniyle tercih edilen bir bölgedir. Son yıllarda yapılan altyapı çalışmaları ve konut projeleriyle birlikte kira fiyatlarında artış yaşanır.

Bu semtlerdeki kira fiyatlarının artış göstermesinde genellikle bölgenin gelişimi, altyapı çalışmaları, ulaşım olanakları ve çevresindeki diğer faktörler etkili olur. Kiralık ev arayanlar, bu semtleri ve fiyatları değerlendirerek bütçelerine uygun bir ev bulabilirler.

İstanbul Bağcılar Uygun Fiyatlı Semtler

Bağcılar, İstanbul’un gelişmekte olan ilçelerinden biri olup, uygun fiyatlı kiralık ev arayanlar için çeşitli sunar. Bu semtler genellikle ilçenin daha dış bölgeleri veya eski yerleşim bölgeleridir. Bağcılar’da uygun fiyatlı kiralık evlerin bulunduğu semtlerden bazıları şu şekildedir:

• Yenigün: Bağcılar’ın daha sakin ve yeşilliklerle çevrili bölgelerinden biri olan Yenigün, genellikle uygun fiyatlı kiralık evlerin bulunduğu bir semttir. Buradaki daireler genellikle daha küçük ve eski yapılar olabilir, ancak fiyatları daha ekonomiktir.
  • Demirkapı: Bağcılar’ın eski yerleşim bölgelerinden biri olan Demirkapı, genellikle orta gelir grubuna hitap eden uygun fiyatlı kiralık evlerin bulunduğu bir semttir. Buradaki daireler genellikle geniş değildir, ancak fiyatları daha uygun olabilir.
  • Yüzyıl: Bağcılar’ın yeni gelişen bölgelerinden biri olan Yüzyıl, genellikle modern konutlar ve rezidanslarla doludur. Burada da uygun fiyatlı kiralık evler bulmak mümkündür. Yüzyıl’da genellikle küçük ve orta büyüklükte daireler uygun fiyatlarla kiralanabilir.

İstanbul Bağcılar kiralık daire fiyatları genellikle dairenin büyüklüğüne, konumuna ve sağladığı olanaklara göre değişiklik gösterir. Genel olarak bu semtlerdeki kiralık evler genellikle orta ve orta-üst gelir grubuna hitap eder.

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP