DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22331770,62%
İstanbul
25°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Çankayalı Miniklere Diş Taraması

Çankayalı Miniklere Diş Taraması

ABONE OL
Ocak 17, 2023 20:12
Çankayalı Miniklere Diş Taraması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sosyal Belediyecilik anlayışı ile hareket eden Çankaya Belediyesi her kesimden insana hizmet sunmaya devam ediyor. ‘Biz En Çok Çocukların Belediyesiyiz’ sloganıyla çalışmalarını sürdüren Çankaya Belediyesinin oyunevlerinde eğitim gören çocuklara diş taraması yapıldı.

Çankaya Belediyesinin Cebeci, Bayraktar ve Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezinde yar alan oyunevlerinde eğitim gören çocuklara diş hekimi tarafından diş taraması yapıldı. Belediyenin özel sağlık kuruluşlarında önemli oranda  indirim sağlayan Sağlık Kart protokolü çerçevesinde Dent Hospital hekimleri oyunevlerindeki minikleri ağız ve diş sağlığı kontrolünden geçirdi.

Gelişim çağındaki çocuklara yönelik gerçekleştirilen diş taramasının ardından velilere bilgiler veren hekimler, dikkat edilmesi gereken hususları ebeveynlerle paylaştı.

Oyunevlerindeki tüm çocuklara ücretsiz gerçekleştirilen diş taramasının ardından çocuklara diş fırçası, diş macunundan oluşan sağlık seti hediye edildi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.